Accessoires.

Transformeer jouw motor naar jouw eigen karakter.

Motorplaza is premium BMW motordealer en heeft daarom de mogelijkheid om u alle BMW motoraccessoires aan te bieden. Wij als BMW liefhebbers weten hoe belangrijk de kwaliteit en levering van deze accessoires zijn en staan daarom altijd tot uw beschikking mocht u enige vragen hebben over de montage of beschikbaarheid van deze accessoires.

OPTION 719 nu ook bij Motorplaza

Met Option 719 krijg je een stukje echte BMW Motorrad-geschiedenis. Dit nummer werd altijd al voor gepersonaliseerde producten gebruikt in fabrieken in Berlijn. Option 719 staat voor vormende speciale uitrusting, zoals exclusieve sets met gefreesde onderdelen, die je kunt bestellen als fabrieksoptie. En daarnaast zijn er ook de vele optionele accessoires waarmee je motor op elke weg in het oog springt.

Alles aan bagage voor uw motor

Staat er een dagtripje op de planning? Is er een motorvakantie geboekt? Of pakt u uw motor als u 's ochtends naar het werk toe rijdt? Wat u ook nodig heeft aan bagage, u hoeft niet verder te zoeken! Neem een kijkje in onze overzichtelijke webshop en kies de bagage die het beste bij uw situatie past.

Windbescherming voor meer comfort

Laat u in slecht weer de motor staan? Of bent u een echte Motorfreak en laat u zich niet door het weer weerhouden? Het maakt vanaf nu niet meer uit! Bij Motorplaza kunt u terecht voor windbescherming, die gegarandeerd extra comfort biedt in het rijden door slechte weersomstandigheden. Ons aanbod rijkt van windschermen tot handbeschermers en -verwarming.

Vind wat u zoekt

Naast de super unieke Option 719, bagage en windbescherming biedt onze webshop alles wat u voor uw motor zoekt. Onze webshop is gevuld met accessoires van nieuw tot oud, voor elk model en in alle soorten en maten. Naast het bestellen kunnen accessoires ook gemonteerd worden door onze gecertificeerde en professionele monteurs.