ALLE MODELLEN.

VINDT UW BMW MOTORRAD MOTORFIETS.

Adventure

Een motoravontuur zorgt voor bandensporen in het zand, stof op uw motorfiets en herinneringen in uw hart.

Zowel de elementen van de natuur als de grenzen op de kaart kunnen u niet tegenhouden, omdat u gedreven wordt door reislust en uw motorfiets door duurzaam vermogen en betrouwbare technologie.
Met deze motorfietsen ligt de wereld voor u open - met al zijn ongekende schoonheid en zware uitdagingen. Ze zijn klaar voor elk terrein. Bent u dat ook?

Heritage

Alleen een motorfiets geeft je het gevoel van absolute vrijheid tussen de hemel en de weg.

U rijdt niet alleen op de motorfiets, u vormt deze ook. Net zoals het uzelf en uw leven vormt - met elke kilometer die u samen aflegt en met elk uur dat u met de schroevendraaier doorbrengt.
Geef uw stijl door aan deze moderne klassiekers - maak ze zo uniek als u bent.

Roadster

Endorfine en benzine stuwen u en uw roadster voorwaarts. De wegen zijn uw territorium, de bewonderende blikken van andere weggebruikers de beloning.

U leeft voor het volgende rechte stuk, de volgende bocht, het volgende groene licht. U zorgt voor de impuls. Uw roadster is het kloppende technologische hart, dat met voorwaartse drang reageert. U spant uw spieren, daagt uit, volgt niemand maar leidt liever anderen.
Roadsters zijn moderne motorfietsen voor geconcentreerd rijplezier, uitgerust voor alle uitdagingen op de weg. Gaat u de uitdaging aan?

Sport

De adrenaline stroomt door uw aderen terwijl de motorfiets onder u over het zwarte asfalt racet.

Rijder en motorfiets hebben drang naar snelheid en grip. U daagt de ideale lijn uit en zoekt grenzen op. Hier telt elke millimeter en milliseconde. En daarom vertrouwt u op de kracht en controle van uw motorfiets.
Deze motorfietsen en al hun details zijn gericht op de beste en meest nauwkeurige prestaties. U kunt alles van deze motor vragen - maar alleen als u ook bereid bent om alles te geven.

M

Passie, dynamiek en adrenaline.

De hoogste normen – met de inzichten uit de motorsport ontwikkeld en in de racesport beproefd: Dat zijn onze M modellen. Machines met compromisloos design en techniek voor absolute performance. Gebouwd voor maximaal rijplezier tot en met professioneel gebruik in de racesport.

Tour

U doet impressies op, terwijl uw tourmotor de kilometers aflegt. Zo glijdt deze motor door de wereld. zo lang er maar voldoende asfalt onder u ligt.

Uw hoofd en hart zijn vrij, omdat u de kracht en betrouwbaarheid van de motorfiets onder u vertrouwt. De motorfiets neemt u overal mee naar toe, zo ontspannen of sportief als u maar wilt. Samen ontdekt u steden, landen en landschappen; hier ontmoet u vreemden of vergezel uw vrienden.
Tourers zijn reismotoren. Of u nu één of honderd dagen op de weg rijdt, ze beschikken over alles wat u nodig heeft voor uw reizen.

Urban Mobility

Om uzelf snel en wendbaar door de stad te verplaatsen, heeft u een slim voertuig nodig, oftewel een scooter.

Stap op en wordt opgezogen door de stadsverlichting; laat al het verkeer en de stress achter u en stop en rijdt alleen verder wanneer u dat wilt. Op deze reisgezel vindt u altijd een weg door de drukte van de stad. Zo kunt u uw eigen stadse bewegingsruimte creëren.
Dit zijn scooters die ontworpen en gemaakt zijn om uzelf mee te verplaatsen en mee te gaan met de mobiele toekomst van steden. Klaar? Ga!