BMW MOTORKLEDING.

UW BMW MOTORKLEDING: KWALITEIT, COMFORT EN KLASSE.

Motorkleding vindt u bij Motorplaza in alle mogelijke soorten en maten. De kleding die wij aanbieden is te vinden in onze webshop, maar ook in onze vestigingen in Groningen en Heerenveen. Daarbij streven wij ernaar om alle motorkleding en motormode aan te kunnen bieden. Dit is de reden van ons grote en diverse aanbod. Voor zowel Heren als Dames hebben we een groot aanbod met motorkleding. Daarnaast bestaat ons assortiment ook uit motorkleding voor Kinderen.

MOTORKLEDING

Motorplaza heeft een grote collectie aan BMW motorkleding. Doordat wij BMW premium dealer zijn kunnen wij beslag leggen op de nieuwste en beste motorkleding van BMW. Kom een keer langs in onze showroom of bekijk de kleding in onze webshop.

MOTORHANDSCHOENEN

Motorhandschoenen zijn onmisbaar. Onze motorhandschoenen zijn geschikt voor zomerse en winterse omstandigheden. Daarnaast hebben we handschoenen die geschikt zijn voor meerdere seizoenen. Winterhandschoenen kunnen worden verwarmd door deze aan te sluiten op de accu van de motor. Zomerhandschoenen laten de wind door waardoor het zweten wordt beperkt. Motorhandschoenen zijn gemaakt van leer en/of textiel en bieden een optimaal comfort tijdens het motorrijden.

MOTORLAARZEN

Bij Motorplaza vindt u motorlaarzen en motorschoenen gemaakt van leer en textiel in vele soorten, kleuren en maten. Voor zowel dames als heren hebben we een grote collectie met de mooiste motorlaarzen en -schoenen. Een deel van onze motorlaarzen en motorschoenen is universeel. Onze motorlaarzen zijn geschikt voor de segmenten, sport, enduro, tour, custom & enduro. Wanneer het minder lekker weer is bieden onze waterdichte motorlaarzen en motorschoenen meer comformt.

MOTORHELMEN

Een motorhelm is onmisbaar bij het motorrijden. Motorplaza heeft daarom ook een unieke collectie BMW motorhelmen. Al onze motorhelmen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn zeer comfortabel. Kom langs in onze showroom en laat uw informeren over de motorhelm die het beste bij u past.